Начало      Поръчки и доставки      Пчелин      Инвентар      Контакти   
  НАВИГАЦИЯ
Подаръци
Коктейли
Пчелни продукти
  КАТАЛОГ
 
Jadwiga Ядвига
Jadwiga Ядвига
Производител:
Апис
Апис
Описание:
Медовина Полторак е получена от меден нектар. Един литър Полторак съдържа 720 г натурален пчелен мед. Медовина Полторак отлежава няколко години, за да достигне пълната си чистота. Нейният богат аромат крие високо съдържание на алкохол -16%.
Спецификация:

Медовина Полторак Ядвига има много богат специфичен аромат, който се дължи на добавка на сок от малини и екстракт от шипки. Компонентите, които се използват за получаване на 1000 литра медовина са: 720 кг натурален пчелен мед, вода и малинов мъст. След ферментацията медовината се съхранява за не по-малко от 72 месеца, за да отлежи. През това време не се допуска каквато и да е технологична обработка. Така се получават желаните вкус и аромат типични за медовина Ядвига - наричана царицата на медовините.

 

Периодът на отлежаване в дъбова бъчва е 6 години
Опаковка вид
: стъклена бутилка 0.750 литра
Брой в опаковка: 6 бутилки в кашон


Цена:

50.00 лева
/в цената е включен ДДС/
МЕДОВИНА ЯДВИГА
МЕДОВИНА ЯДВИГА
Производител:
Апис
Апис
Описание:
Медовина Полторак е получена от меден нектар. Един литър Полторак съдържа 720 г натурален пчелен мед. Медовина Полторак отлежава няколко години, за да достигне пълната си чистота. Нейният богат аромат крие високо съдържание на алкохол -16%.
Спецификация:

Медовина Полторак Ядвига има много богат специфичен аромат, който се дължи на добавка на сок от малини и екстракт от шипки. Компонентите, които се използват за получаване на 1000 литра медовина са: 720 кг натурален пчелен мед, вода и  малинов мъст. След ферментацията медовината се съхранява за не по-малко от 72 месеца, за да отлежи. През това време не се допуска каквато и да е технологична обработка. Така се получават желаните вкус и аромат типични за медовина Ядвига - наричана царицата на медовините.

 

Периодът на отлежаване в дъбова бъчва е 6 години
Опаковка вид
: стъклена бутилка 750мл
Брой в опаковка: 6 бутилки в един кашон


Цена:

45.00 лева
/в цената е включен ДДС/
 
 
 
  Горещи оферти
  Промоции
  ТЪРСЕНЕ
 *
 *
* Думите трябва да се разделят с интервал (" ").

      Designed by Fidel